Attentiv, uw persoonlijk financieel adviseur

Richard Habraken en Henry Schut hebben op 1 april 2002 samen een verzekeringskantoor opgestart onder de naam Attentiv-Habraken & Schut BV. Voor de start van ons bedrijf hebben we verschillende jaren gewerkt als verzekeringsconsulent van Amev.

Kortom het “verzekeringswerk “ doen we al jaren met veel plezier.

De financiële branche blijft aan het veranderen. Hierdoor zijn wij verplicht om een aantal dagen per jaar cursussen te volgen. We willen goed op de hoogte blijven van wat er allemaal in de financiële wereld gebeurt.

Wij zijn thuis in alle disciplines van het vak, met name hypotheken, verzekeringen, financieringen en banksparen. We hebben verschillende vakopleidingen gevolgd waardoor we ons onder andere Erkend Hypotheek Adviseur mogen noemen. U kunt van ons in ieder geval een persoonlijke en deskundige bemiddeling verwachten, bij u thuis of bij ons op kantoor.

Een veelzijdig kantoor

Wij zijn een kantoor dat voornamelijk opereert in de driehoek Nijmegen – Eindhoven – ‘s-Hertogenbosch. Op zeer flexibele tijdstippen kunnen we u voorzien van een persoonlijk advies bij u thuis of indien u dit wenst bij ons op kantoor. Daarnaast hechten we zeer veel waarde aan een duurzame verzekeringsrelatie met daarbij een persoonlijke en enthousiaste benadering.

Gaat het om schadeverzekeringen voor het midden en klein bedrijf of voor de particulier, financieringen, hypotheken en banksparen? In alle disciplines zijn we thuis.

Beloningsbeleid Attentiv Uden

Onze medewerkers ontvangen een vaste beloning. Deze beloning wordt jaarlijks geïndexeerd conform CAO Verzekeringsbedrijf.   

Dienstverlenings
documenten